FOTO: pexels.com

Vocap dobija osvježeni izgled novim ažuriranjem, a promjene se odnose i na iOS i na Android korisnike.

Meta već nekoliko mjeseci testira novi izgled aplikacije u beta verziji cilj je da se integrišu sve promjene koje je Vocap doživio u posljednjih godinu ili dvije, odnosno da se sve lijepo “ispegla” i posloži.
 
Ključna promjena kod novog dizajna jeste to što se kao glavna boja koristi posebna nijansa zelene. Iz aplikacije su rekli da je “razmatrano više od 35 različitih verzija boja”.
 
– Na kraju smo se odlučili za zelenu koja je karakteristična za Vocap, kao i za harmonično uparivanje boja kroz cijelu aplikaciju – dodali su iz kompanije, piše b92.
 
Kao deo novog dizajna, Meta je ažurirala i ikonice tako da sada imaju zaobljen stil, a ažurirane su i ilustracije.
 
Što se tiče još nekih promjena, na Androidu je Dark Mode sada malo tamniji nego ranije, a promjena obezbjeđuje veći kontrast i dublje tonove boja. Kada je u pitanju iPhone, novi “attachment menu” trebalo bi da olakša slanje datoteka, kreiranje anketa i slično. Takođe, osvježena je i paleta koja može da se koristi za pozadinu četova
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )