FOTO: null

TREBINJE - Vlasnik portala ,,Trebinje 059,, Đorđe Bjelaković prijavio je danas policiji prijetnje koje je njemu i njegovoj porodici uputilo nepoznato lice zbog objavljivanja teksta ,,Posljednja šansa,, čiji je autor jedan od trebinjskih politikologa.

Bjelaković je rekao novinarima u Trebinju da je zbog sve učestalijih prijetnji i verbalnih napada nepoznatih lica, ali i "pojedinih političara iz SDS-a i PDP-a" bio prinuđen da zatraži zaštitu policije, jer strahuje za svoju i bezbjednost svoje porodice. 

"Dok sam juče šetao sa suprugom i djecom presreo me je nepoznati mladić i zaprijetio da što prije sa portala uklonim tekst Posljednja šansa ili ću, ako ga ne poslušam, vrlo brzo ja biti uklonjen", tvrdi Bjelaković. 

On je naglasio da ovo nije prva prijetnja koja je upućena njemu i njegovoj porodici. 

"Od 2014. godine, nakon opštih izbora, počeo sam da primam prijeteće telefonske pozive i poruke, od kojih sam neke i snimio. Sav dokazni materijal, kao i telefon danas sam predao policiji", kaže Bjelaković. 

On je dodao da 85 odsto vijesti preuzima iz drugih medija i da na svom portalu ima veoma malo autorskih tekstova. 

Bjelaković ističe da nijedan tekst koji je objavio nije uvredljivog sadržaja.  

"Uprkos tome, nedavno me je pozvao odbornik PDP-a u trebinjskoj Skupštini Zoran Anđušić i tražio da uklonim jedan od tekstova koji se odnosi na njega, ili će se on, kako je rekao, posavjetovati sa svojim ljudima", kaže Đorđe, navodeći da je i taj tekst preuzeo od drugih medija. 

Bjelaković tvrdi da mu je i gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević nekoliko puta prijetio posredstvom određenih medija i saopštenja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )