FOTO: null

Džerald Fus navodi da je goste posmatrao ‘u istraživačke svrhe’.

Prva stvar koju gosti žele kada se smeste u hotelsku sobu je malo privatnosti. Međutim, posetioci hotela “Manor House” u Koloradu nisu bili te sreće. 

Čitavih 29 godina vlasnik motela sa svojom suprugom Donom špijunirao je kroz lažne ventilacione otvore goste u zanosu strasti i uredno olovkom na papiru beležio sve što bi video. 

Ova tema ujedno je radnja knjige “The Voyeur’s Journal”, koju će njen autor, novinar Gej Talese objaviti do kraja ove godine, piše "Independent". 

Gospodin Fus je Taleseu 1980. godine poslao pismo u kojem tvrdi da je “video, posmatrao i proučavao spontani seks između parova iz prve ruke, kao i brojne seksualne devijacije u proteklih 15 godina”. 

Fus bi tokom posmatranja seksualnih odnosa na tavanu svojeg motela masturbirao, ili imao seks sa svojom suprugom. Taleseu je rekao da je taj tavan predstavljao “produžetak njegove spavaće sobe” 

Do trenutka kada je prodao motel – 1995. godine, Fus je ispisao na stotine stranica, koje je poslao Taleseu, uključujući i godišnje izveštaje u kojima se bavio seksualnim trendovima, poput ‘naglog porasta seksualnih odnosa između pripadnika različitih rasa’. 

Tako saznajemo da je 1973. bio svedok 185 muških vrhunaca i 33 ženska orgazma, a u pokušaju da svoje goste kategorizuje na osnovu seksualne želje, napisao je da 12 odsto parova ima jak libido, dok je 22 odsto gostiju imalo slabiju seksualnu želju. 

Fus je na objavljivanje svoje priče pristao tek 2013. godine. 

“Nisam želeo da me ljudi opisuju kao nekog tamo perverznjaka ili voajera. Jednostavno, sebe vidim kao vrhunskog istraživača seksualnih aktivnosti”, objasnio je Fus.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )