FOTO: null

Kapiten Odbojkaškog kluba “Radnik“ Vladimir Milićević proglašen je sinoć za najboljeg sportistu Bijeljine za 2015. godinu.

Žiri sastavljen od ranijih dobitnika titule najboljeg sportiste, drugu nagradu dodijelio je Samiru Memiševiću, igraču Fudbalskog kluba "Radnik". 

Treće mjesto pripalo je Đorđu Stevanoviću iz Tekvondo kluba "Sokol". 

Član Streljačkog kluba "Orao" Velezar Šurbat osvojio je nagradu za najboljeg sportistu u kategoriji lica sa invaliditetom. 

Pod pokroviteljstvom grada Bijeljina i u organizaciji "Semberskih novina" 39. izbor najuspješnijih sportista održan je sinoć u Galeriji Centra za kulturu. 

Za najbolji sportski klub u gradu proglašen je Fudbalski klub "Radnik", član Premijer lige, dok je najbolji ženski sportski klub Šahovski klub "Dvorovi" koji je aktuelni prvak Republike Srpske. 

Među 10 najuspješnijih sportista Bijeljine za 2015. godinu su tri djevojke, džudistkinja Nikolina Gluhonjić, fudbalerka Valentina Šakotić i odbojkašica Vesna Stevanović. 

Šef gradske Službe za sport i fizičku kulturu Boro Đokić rekao je novinarima da su proglašeni i najbolji omladinac i omladinka, najbolji sportski radnik, najbolji trener i najbolji predagog fizičke kulture u 2015. godini. 

Bijeljina je grad sa 150 registrovanih klubova iz 32 sportske grane. Grad za sport godišnje izdvaja 1,8 miliona KM, što je gotovo tri odsto lokalnog budžeta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )