FOTO: null

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Hrizostom služiće večeras povečerje sa petohljebnicom u Hramu Svetog velikomučenika Georgija u Bijeljini, nakon čega će litija proći ulicama do gradskog trga gdje će biti osveštan i naložen badnjak.

Vladika Hrizostom će povečerje služiti u 17.00 časova, dok će u 18.00 časova biti osveštan i naložen badnjak, najavljeno je iz Eparhije zvorničko-tuzlanske. 

Nakon tradicionalnog nalaganja badnjaka, u 18.45 časova biće organizovan prijem za djecu uz tradicionalno pijukanje u porti Manastira Svetog Vasilija Ostroškog. 

Episkop zvorničko-tuzlanski služiće prethodno u 9.30 časova Svetu arhijerejsku liturgiju u Hramu Vaskrsenja Hristovog u Patkovači. 

Episkop Hrizostom služiće sutra, na Božić Svetu arhijerejsku liturgiju u Sabornom hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Bijeljini, sa početkom u 5.00 časova. 

Vladika Hrizostom služiće Svetu arhijerejsku liturgiju 8. januara u 9.30 časova u Hramu Uspenja Presvete Bogorodice u Tuzli. 

Episkop će 10. januara u 9.30 časova služiti Svetu arhijerejsku liturgiju u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Rudanci /kod Doboja/, a 13. januara u ponoć služiće Blagodarenje u Manastiru Svetog Vasilija Ostroškog u Bijeljini. 

Episkop zvorničko-tuzlanski će 14. januara u 9.30 časova služiti Svetu arhijerejsku liturgiju u Hramu Vaznesenja Gospodnjeg u Gornjem Crnjelovu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )