FOTO: null

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Hrizostom poželio je u besjedni nakon božićne liturgije u Sabornom hramu u Bijeljini da ova godina bude godina radosti, blagosti i dobrote Božije.

"Neka se danas u srcima našim smjesti bogomladenac Hristos kao ovaploćena ljubav Vožija, da mi kao nasljeđe njegovo na svijetu budemo kao i on svjetlost svijeta, so zemlji, da budemo nada i uzdanica ovoga svijeta", rekao je vladika Hrizostom. 

On je mnogobrojnim vjernicima okupljenim u Sabornom hramu Rođenja Presvete Bogorodice poželio srećan i blagosloven praznik spasenja, rođenje spasitelja svijeta Isusa Hrista. 

"Neka se u vaše domove danas useli radost, zadovoljstvo, sreća i blagoslov Božiji", poručio je vladika Hrizostom i uputio narodu radosni pozdrav - Mir božiji, Hristos se rodi! 

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić poželio je da ova godina bude godina mira, sreće, zdravlja i veselja. 

"Oni koji vode zemlju neka nađu snage i mudrosti da pomire ovaj narod i da kroz zajednički život i pomirenje vode narod ka ekonomskom prosperitetu", rekao je Mićić novinarima. 

Narodni poslanik Siniša Maksimović je na božićno jutro poželio sugrađanima i svim građanima Republike Srpske radost, sreću, napredak i veselje. 

"Poslije teških godina očekujemo da će ova godina biti bolja i da ćemo učiniti koliko budemo mogli da bude bolje srpskom narodu u Republici Srpskoj i širom svijeta", rekao je Maksimović novinarima. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )