FOTO: null

Vlada Republike Srpske dala je saglasnost na Prijedlog ugovora o finansiranju željezničke infrastrukture u ovoj godini u vrijednosti od 17.113.094 KM.

Na današnjoj sjednici Vlada je dala saglasnost i na Prijedlog ugovora o sufinansiranju željezničkog saobraćaja od interesa za Republiku Srpsku za ovu godinu u iznosu od 7.886.906 KM. 

Oba ugovora biće zaključena između Vlade Republike Srpske i "Željeznica Republike Srpske", saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću. 

Budžetom za ovu godinu "Željeznicama Republike Srpske" odobrena su sredstva na ime subvencije u ukupnom iznosu od 25 miliona KM, te se svake godine sa ovim javnim preduzećem potpisuju redovni godišnji ugovori o sufinansiranju željezničke infrastrukture i željezničkog saobraćaja. 

Vlada Republike Srpske usvojila je danas i izvještaj o realizaciji Programa rješavanja problema raseljenih lica, povratnika i izbjeglica za 2015. godinu i Prijedlog programa rješavanja problema raseljenih lica, povratnika i izbjeglica za ovu godinu. 

U saopštenju se navodi da je Vlada Srpske usvojila i Akcioni plan za realizaciju Ekonomske politike Republike Srpske za 2016. godinu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )