FOTO: null

Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija u današnjem razgovoru u Banjaluci sa delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda /MMF/ o novom aranžmanu sa ovom međunarodnom finansijskom institucijom izrazio je punu opredijeljenost Vlade Srpske i svih n

Tegeltija je upoznao delegaciju MMF-a, predvođenu novoimenovanim šefom Misije Nademom Ilahijem, o trenutnoj ekonomskoj situaciji u Republici Srpskoj, kao i pokazateljima o izvršenju Budžeta Republike Srpske za 2015. godinu.

On je istakao da se sve aktivnosti koje je Vlada Republike Srpske zacrtala u ekonomskoj politici za ovu godinu odvijaju po planu, saopšteno je iz Ministarstva finansija Srpske.

Predstavnici MMF-a pojasnili su da će odrednice o kojima će se tokom misije razgovarati u vezi sa postizanjem sporazuma o novom aranžmanu biti u koordinaciji sa mjerama iz Reformske agende koju je Vlada Republike Srpske usvojila, a od kojih su pojedine već u proceduri usvajanja i realizacije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )