FOTO: InfoBijeljina

Više osoba povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Bijeljina - Brčko, u mjestu Brezovo - Polje, rečeno je portalu InfoBijeljina iz brčanske policije.

"Policija Brčko distrikta je u 12.22 časa zaprimila prijavu da se u mjestu Brezovo Polje dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva vozila te da je više lica povrijeđeno. Na lice mjesta su upućene naše patrole kao i druge nadležne službe dok su povrijeđena lica prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu radi pružanja ljekarske pomoći", rekla je za portal InfoBijeljina portparol Policije Brčko distrikta BiH Dževida Hukičević.
 
Kako je dodala, na mjestu saobraćajne nezgode na magistralnom putu Brčko – Bijeljina saobraćaj je obustavljen i preusmjerava se alternativnim pravcima kroz Brezovo Polje.
 
"Policija Brčko distrikta će imati više informacija nakon završenog uviđaja", istakla je Hukičevićeva za portal InfoBijeljina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )