FOTO: null

Prethodnog vikenda održan je 5. po redu maraton “Plavi Krug oko Ade”, povodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv dijabetesa na kojoj je učestvovalo 20 Ugljevičana.

Trčala se maratonska trka u dužini od 42,2 km u kojoj je učestvovalo 250 takmičara i Trka podrške u dužini od 7,7km u kojoj je učešće uzelo 500 trkača.

Maratonsku trku u dužini od 42, 2 km trčala su dvojica, trenutno po rezultatima najboljih, sportista iz Ugljevika Mladen Stevanović i Dragoslav Brko Radovanović.

“Drago mi je što sam učestvovao na jednom ovakvom sportskom događaju zajedno sa svojim drugarima. Čestitao bih svakome od njih na istrčanim trkama, pozitivnoj energiji, druženju i zahvalio na velikoj podršci koju su mi pružali tokom trke. Posebnu zahvalnost bih uputio svima iz organizacije koji su se potrudili da i ovaj put naprave odličan maraton i da nas i po hladnom vremenu dočekaju u toploj atmosferi”, kaže ultramaratonac Mladen Stevanović.

Svoj prvi maraton istrčao je i biciklista Dragoslav Brko Radovanović koji još sređuje  pozitivne utisake sa utrke

“Ovo je moj  prvi maraton u žvotu. Do sada sam imao dosta istrčanih polumaratona, zahvaljujući Mladenu Stevanoviću i njegovim pripremama uspio sam ovaj maraton istrčati u vremenu od 4 sata i 48 min. Sve u svemu ovo je bila veoma teška trka koja je zahtjevala duže pripreme i jaku fizičku sposobnost”, kaže Radovanović.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )