FOTO: InfoBijeljina

U Kulturnom centru Trebinje sinoć je održan spektakularan koncert svjetskog virtuoza na harmonici Dušana Sekulića i njegovog benda.

Sekulić je u skoro dvočasovnom programu izveo brojne kompozicije, a trebinjska publika je aplauzima ispratila obrade ritmova narodne, klasične, rok i pop muzike.
 
Sekulić je prije koncerta rekao novinarima da ga od ostalih umjetnika izdvaja scenski nastup, energija i šarenolikost programa.
 
On se zahvalio gradu Trebinju što su baš njega i bend izabrali da svim damama uljepša ovo veče i sutrašnji praznik.
 
Načelnik gradskog Odjeljenja za kulturu Slađana Skočajić rekla je novinarima da su Sekulića izabrali na osnovu njegovih ranijih nastupa.
 
Trebinje tokom cijele godine vodi računa da zadovolji ukuse publike – rekla je Skočajićeva i dodala da je ovo znak pažnje grada Trebinja prema svim pripadnicama ljepšeg pola.
 
Gradska uprava Trebinje organizovala je koncert svjetskog virtuoza na harmonici Dušana Sekulića i njegovog benda kao poklon sugrađankama povodom Dana žena.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )