FOTO: null

MMA borac iz Bijeljine, Viktor Vasić ostvario je pobjedu protiv borca iz Mađarske na takmičenju u Austriji.

WFC, jedna od najjačih evropskih organizacija, proteklog vikenda je imala svoj event, pod nazivom "WFC 21" nadomak Beča, gdje je ovaj bjeljinac ostvario još jednu pobjedu.

Nakon dvije godine pauze u MMA borbama, Viktor je ostvario svoju pobjedu tehničkim nokautom u prvoj rundi.

"Bio sam odlično pripremljen i fizički i psihički, radio po planu i ostvario bitnu pobjedu. Sve je dobro prošlo, nije bilo nikakvih povreda", rekao je Viktor za portal InfoBijeljina.

Vasić navodi da je u poslednje vrijeme imao dosta problema, najprije sa otkazivanjem meča K1 u Banja Luci, a onda i sa promjenom protivnika na WFC. Za mjesec dana čak tri protivnika su promijenjena zbog povreda.

"Spremao sam se uporedo za meč u K1 i meč u MMA, što je jako teško jer su potpuno različite discipline, različito trajanje runde itd... Mečevi su bili u jako kratkom vremenskom razmaku i trebalo je voditi računa o svakom detalju da bih bio spreman u oba. Kada mi je otkazan meč u K1 nastavio sam pripreme za MMA.

Promjene protivnika na WFC

Sve to stvara dodatan pritisak, jer se pripremate za jednog borca, a onda dobijete drugog i pripreme prilagođavate njemu. 

"Trener Isak Memišević i ja smo uspjeli da nađemo pravo rješenje za Mađara i da iz meča izađem kao pobjednik. Sada slijedi nekoliko dana odmora, a onda polako i pripremanje za mečeve u narednoj godini", zaključio je na kraju razgovora Viktor.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )