FOTO: null

Proteklog vikenda u Bijeljini je održan prvi Bijeljina Summer Fest koji je okupio neka od najpoznatijih imena regionalne muzičke scene.

Tokom dvodnevne muzičke manifestacije koja je okupila veliki broj građana Bijeljine, nastupili su Aco Pejović, grupa „Miligram“ i Igor Garnier čiji spotovi se emituju na regionalnim i internacionalnim televizijskim stanicama.

Prve festivalske večeri za odličnu zabavu pobrinuo se pop - folk pevač Aco Pejović koji je dvočasovnim izvođenjem starih i novih hitova priredio nezaboravno veče propraćeno brojnim ovacijama publike.

Nakon odličnog provoda uz Acu Pejovića, druge festivalske večeri nastupio je bend „Miligram“, jedan od najmlađih bendova sa Ex-Yu prostora, koji je sa tri albuma i u roku od dve godine napravio jedan od najbržih proboja na muzičkom tržištu celog Balkana.

Na repertoaru su se našli stari i novi hitovi „Apsolutna ljubav“, „Vrati mi se nesrećo“, „Samo ljubav“, „Kavijar“, „Ludi petak“, „Sigurica“ i mnogi drugi hitovi kojima su bijeljinskoj publici priredili odličnu žurku.

Festival je organizovalo Udruženja Muzičkih umetnika Semberije, uz podršku Centra za edukaciju i istraživanje.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )