FOTO: null

Kandidat Gradskog odbora Partije demokratskog progresa /PDP/ za odbornika na predstojećim lokalnim izborima Jovana Stanojević Vidaković izjavila je danas da će se, ukoliko bude izabrana, zalagati za bolju, prosvećeniju, kulturniju i ljepšu Semberiju.

"Ta borba, unapred znam, neće biti nimalo laka. Borba za bolju, ekonomski stabilniju, uređeniju i kulturno uzdignutiju Bijeljinu biće velika, ali daću svoj maksimum u njoj", rekla je novinarima Vidakovićeva i dodala da mnogo mlade, obrazovane i talentovane djece odlazi iz Bijeljine. 

Ona je ocijenila da je Bijeljina odavno sazrela da dobije pravo profesionalno pozorište, koje je imala krajem 19. vijeka, te navela da njena vizija počiva upravo na podsticanju te ideje. 

Vidakovićeva je predložila da se u Bijeljini u gradskom parku otvori jedna nova otvorena pozorišna scena, koja bi, kaže, bila idealna prilika za razvijanje pozorišne kulture. 

Konferenciji za novinare prisustovao je i potpredsjednik Gradskog odbora PDP-a Bijeljina Radomir NJeguš.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )