FOTO: facebook

Nova “edit” opcija na Viberu omogućava da izmijenite svaku poslatu poruku u grupi ili razgovorima jedan na jedan, tako što ćete jednostavno zadržati poruku, koju želite da izmijenite, a nakon toga pritisnuti “edit”.

Nakon što unesete izmjenu, a omogućena je izmjena cijele poruke, u dnu sa desne strane stajaće “edited”, kako bi svi koji pregledaju poruke naknadno (ili odmah) mogli da znaju da je poruka izmijenjena. Da ne bude zabune, osobe koje učestvuju u četovanju dobiće izmijenjenu poruku kao novu poruku u konverzaciji, dakle, kao posljednju primljenu poruku, kako bi se izbjegle moguće malverzacije sa izmjenom poruka i njihovim sadržajem.

Omogućeno je mijenjanje YouTube linkova, linkova ka sajtovima, slika i teksta, ali nije omogućena izmjena naljepnica, odnosno stikera.

Nova Viber opcija je omogućena od aplikacije verzije Viber v9.7.0 za Android i iOS korisnike, a za Windows 10 Mobile, Windows Phone i Windows 10 korisnike još uvijek ne znamo da li će dobiti ovo ažuriranje.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )