FOTO: vecernji.hr

U posljednje dvije utakmice 30. kola Premijer lige viđen je remi Evertona i Kristal Palasa, te pobjeda Vest Hem Junajteda na gostovanju kod Vulverhemptona, koja ga dodatno približava plasmanu u Ligu šampiona.

Everton i Kristal Palas su odigrali nerješeno 1:1.
 
Domaćin je imao ozbiljnije prilike, a prednjačio je Rišarlison, koji je tri puta ozbiljno prijetio golu protivnika, ali ga gol nije htio, imao je dobru šansu i Gilfi Sigurdson, ali je Visente Guaita bio veoma raspoložen na golu Palasa.
 
Everton je poveo u 56. minutu poslije udarca DŽejmsa Rodrigesa, a tim iz Londona došao je do boda u 86. minut golom Mišija Batšuaija na asistenciju DŽefa Šlupa.
 
U finišu su oba tima imala još po jednu sjajnu priliku, ali se rezultat više nije mijenjao.
 
U drugom meču "Vukovi" su dočekali "Čekićare", koji su, činilo se, stekli nedostižnu prednost od 3:0 golovima DŽesija Lingarda u šestom minutu, Pabla Fornalsa u 14. i DŽeroda Bouvena u 38. minutu.
 
Vulvsi su do kraja utakmice uspjeli samo da ublaže poraz golovima Leandera Dendonkera i Fabija Silve za konačnih 2:3.
Sa ova tri boda, Vest Hem je izbio na 4. mjesto, koje vodi u Ligu šampiona, sa bodom više od Čelsija.
 
Premijer liga - 30. kolo:
 
Čelsi - Vest Bromvič Albion 2:5
Lids Junajted - Šefild Junajted 2:1
Lester Siti - Mančester Siti 0:2
Arsenal - Liverpul 0:3
Sautempton - Barnli 3:2
NJukasl - Totenhem 2:2
Aston Vila - Fulam 3:1
Mančester Junajted - Brajton 2:1
Everton - Kristal Palas 1:1
Vulverhempton - Vest Hem Junajted 2:3
 
Tabela: Mančester Siti 74, Mančester Junajted 60, Lester Siti 56, Vest Hem Junajted 52, Čelsi 51, Totenhem i Liverpul 49, Everton 47, Aston Vila 44, Arsenal i Lids Junajted po 42, Kristal Palas 38, Sautempton 36, Vulverhempton 35, Barnli 33, Brajton 32, NJukasl Junajted 29, Fulam 26, Vest Bromvič Albion 21, Šefild Junajted 14 bodova. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )