FOTO: null

Na sjednici Organizacionog odbora manifestacije „Kotlić kod Točka“ održanoj dana, 04.02.2018. godine donijeta je Odluka da se manifestacija „Kotlić kod Točka“ održi 21.07.2018. godine (Sveti Prokopije).

Sjednici su prisustvovali: Miroslav Kulić, predsjednik Organizacionog odbora i MZ Gornji Dragaljevac, Milorad Cvjetinović, Miodrag Milivojević, Bojan Vasić, Đorđe Nešković, Radenko Mićić i Čedomir Miljenović, članovi odbora. 

Odluka o održavanju kotlića je donijeta ranije nego prethodnih godina zbog velikog interesovanja koje vlada u javnosti, kako kod domaćeg stanovništva tako i kod ljudi koji žive u inostranstvu. Takođe, razlog za ranijim donošenjem Odluke o održavanju kotlića jeste pojava dezinformacija u javnosti kako ove godine neće biti održana ova manifestacija.

Ove godine prema interesovanju koje do sada imamo, očekujemo da će pored 90% ekipa koje su učestvovale prošle godine i potvrdile učešće i ove godine (njih oko 40) očekujemo prijavu još 30 ekipa“, navode organizatori.

Manifestacija će imati sličan sadržaj i program kao i prethodnih godina.O datumu početka prijavljivanja ekipa i ostalog informisanja ćemo javnost obavijestiti u narednom periodu. 

Mi ćemo se potruditi da ekipama učesnicima i gostima obezbijedimo maksimalan komfor i maksimalne uslove za takmičenje i prijatno druženje“, poručili su na kraju razgovora organizatori.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )