FOTO: InfoBijeljina

U Amajlijama je sinoć održan impresivan skup podrške Partiji demokratskog progresa, koji je okupio veliki broj građana, simpatizera i članova stranke. Ovaj događaj je jasno pokazao snažnu podršku PDP-u i njihovoj viziji razvoja lokalne zajednice, ali i cijele Semberije.

"Posebno je istaknut domaćin skupa, naš kandidat za odbornika Milenko Nikolić, koji uživa veliko povjerenje i simpatije mještana Amajlija", poručili su iz PDP-a.

Dodaju da je on podsjetio na važnost toga da ovo selo konačno dobije svog predstavnika u gradskom parlamentu.

"Amajlije zaslužuju jak glas u Skupštini grada Bijeljina, i ja sam spreman da budem taj glas", rekao je Milenko Nikolić, naglasivši da je vrijeme da se rješavaju konkretni problemi sa kojima se suočavaju mještani.

Kao član Savjeta mjesne zajednice, Milenko je inicirao i realizovao brojne projekte u korist svoje zajednice – od unapređenja infrastrukture do rješavanja ključnih pitanja za poljoprivredna domaćinstva, koja su srce ovog kraja.

Svojom posvećenošću i radom, Nikolić je pokazao da zna kako da vodi svoje selo i svoje ljude u pravom smjeru.
Pored Milenka, prisutnima su se obratili i predsjednik PDP-a Branislav Borenović, kao i nosilac liste PDP za Skupštinu grada Bijeljina, Slaviša Marković.

Oba govornika su istakla da je ova sjajna ekipa posvećena stavljanju Bijeljine i njenih građana na prvo mjesto.

"Naš narod zaslužuje bolji život, a PDP se bori za život dostojan svakog čovjeka u Bijeljini i Republici Srpskoj", poručio je Borenović.

Poruka je jasna: PDP ima ogromnu podršku u Amajlijama i šire! Prepuna sala i oduševljeni građani su dokaz da PDP ide ka velikom uspjehu na predstojećim izborima, ne samo u Amajlijama, već i u čitavoj Semberiji. Podrška je jača nego ikad!

"Pozivamo sve građane da stanu uz Milenka Nikolića i naš tim koji zajedno rade za budućnost Amajlija i cijele Semberije", poručili su iz bijeljinskog PDP-a.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )