FOTO: InfoBijeljina.com

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović odlikovala je povodom 9. januara – Dana Republike zaslužne institucije i pojedince, a Ordenom zastave Republike Srpske sa zlatnim vijencem odlikovani su Narodno pozorište Srpske i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

Medaljom zasluga za narod – za doprinos u oblasti humanitarnog i duhovnog rada, ispoljavanje lične hrabrosti, vrhunska dostignuća u oblasti sporta, kulture i umjetnosti, kojima se sveukupno doprinosi opštoj afirmaciji Republike Srpske, odlikovani su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske Vedran Petrović iz Bijeljine i Juro Komljen iz Prijedora.

Podsjećamo, Vedran je početkom oktobra spasio muškarca koji je pokušao samoubistvo utapanjem na šljunkari kod asfaltne baze u Bijeljini.

Vedran Petrović ima 38 godina, oženjen je i otac kćerkice, a radi kao krim- policajac u Policijskoj stanici Bijeljina jedan.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )