FOTO: bijeljina.org

Zimska futsal liga Bijeljina 2018/19. počinje večeras, a organizatori su za ovu godinu obezbijedili nagradni fond u iznosu od 20.000KM

Pobjednička ekipa u seniorskoj kategoriji biće nagrađena sa 8.000 KM, drugoplasirana 2.000 KM, a za osvajača trećeg mjesta predviđeno je 1.000 KM. Takođe, i sve ostale kategorije očekuju bogate nagrade.

Ove godine igraće se turnir za predpionire, pionire, kadete, juniore, veterane, seniore, te klubove opštinske i područne lige.

Izvlačenje parova i žrijeb je planiran u 13 časova.

Organizatori i pokrovitelji su pozvali ekipe da se prijave, kao i sugrađane da tokom predstojećih praznika uživaju u kvalitetnom fudbalu i dobroj organizaciji.

Tokom turnirskih dana biće svakodnevno dodjeljivane i nagrade za publiku, a vrijedne nagrade biće obezbijeđene za polufinalno i finalno veče turnira.

Organizatori Zimske lige tradicionalno su Boračka organizacija grada Bijeljina, Opštinski fudbalski savez i Gradska uprava Bijeljine, koja je i generalni pokrovitelj turnira.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )