FOTO: nova.bh

Večeras prvi duel četvrtfinala Lige šampiona između Bajerna i PSG-a. Biće to repriza prošlosezonskog finala u kojem je Bajern bio uspješniji i sigurno je da se u redovima francuskog prvaka nadaju da se mogu revanširati Bavarcima za taj poraz.

Bajern će u ovom susretu biti bez prvog napadača Roberta Lewandowskog koji ima problema s koljenom, a u rosteru nema ni Marca Roce koji je takođe povrijeđen. Utakmicu će propustiti i krilni igrač evropskog prvaka Serge Gnabry koji je pozitivan na koronavirus.
 
Kada je u pitanju PSG, zbog pozitivnog testa na koronavirus u sastavu nema Alessandra Florenzija te Marca Verrattija. Maurizio Pocchetino neće moći računati ni na Maura Icardija te bekove Juana Bernata, Laywina Kurzawu te vezista Leandra Paredesa.
 
Prvi susret između Bajerna i PSG-a ne propustite večeras na Novoj BH u 21.00 sat. Prenosu susreta sa Allianz Arene prethodiće uvodna emisija Lige šampiona, u kojoj donosimo detaljnu analizu utakmice i timova.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )