FOTO: null

Mile Stevanović nedavno imenovani vršilac dužnosti direktora Rudnika i termoleketrane „Ugljevik” ponovo je produžio bolovanje, a uskoro bi, prema saznanjima BN televizije mogao da podnese i ostavku.

Prema našim saznanjima Stevanović je o svojoj namjeri da podnese ostavku obavijestio i stranačkog šefa Marka Pavića koji ga je kao kadra DNS i postavio na tu poziciju.

Stevanović navodno podnosi ostavku jer se nije snašao na direktorskoj funkciji i kako je naveo, zbog opstrukcija u samom preduzeću.

DNS, međutim, ne odustaje od svog dijela kolača i Marko Pavić već priprema Đorđa Popovića iz Lopara za novog v.d. direktora u Rudniku i termoelektrani "Ugljevik".

Pavić je, tvrde naši izvori, Popovićev CV već uputio u kabinet resornog ministra Petra Đokića. 

Da kockice u ovom energetskom gigantu, koji je u stranačkoj raspodjeli preduzeća pripalo DNS-u nikako ne mogu da se slože, svjedoči i otvoreno pismo grupe radnika koje je upućeno predsjedniku Repubilke Srpske Miloradu Dodiku u kom se ističe da je Stevanović na poslu proveo svega dva dana, te da je, kako se navodi u otvorenom pismu, pobjegao na bolovanje, jer nije mogao da ispunjava zahtjeve DNS-ovog poslanika Milana Dakića.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )