FOTO: null

Protekle sedmice portal InfoBijeljina je pisao o „čarolijama“ koje su postavljene na Gradski trg u Bijeljini i velikom nezadovoljstvu naših sugrađana koji su smatrali da će dobiti „Zimzograd“.

Naime, gradski trg, na kojem je posljednjih godina bilo klizalište za najmlađe i drugi sadržaji, ove godine zaposjeli su vlasnici ringišpila, kao za vrijeme "pantelinskih svečanosti" u avgustu, o čemu detaljno možete pročitati u posebnom članku .

"Zimske čarolije" su tako obuhvaćene, sem uobičajenih štandova za prodaju i promociju, i vašarskim sadržajima. 

U međuvremenu, Zimzograd iz Banjaluke, s prijetnjom tužbe, upozorio je portal InfoBijeljina da ukloni vijest o dolasku u Bijeljinu, jer je menifestacija ove godine predviđena samo za Banja Luku i Trebinje.

"Zbog zaštite imena, zelimo da uklonite sve objave koje u svom nazivu imaju naziv "Zimzograd" i koji se odnose na pomenutu manifestaciju", navodi se u demantiju.

Ni gradonačelnik nije bio upoznat sa cijelom situacijom. Kako je nam je ranije rekao, građani Bijeljine su na neki način prevareni.

"Nama je prezentovano da će tu biti sadržaji slični "Zimzogradu", kao što je u Banjaluci i drugim gradovima Srpske. Mi smo zato i dozvolili da ti ljudi dođu i da im izdamo Trg. Ne slažemo se da tu bude postavljen luna park i tu je, moram reći, naše razočarenje, možda i prevara. Ovo nije ista firma, ovo su neke "Zimske čarolije". Nama je bio cilj da bude isti sadržaj, kao što je i u drugim gradovima, a vidjećemo kako ćemo to riješiti", istakao je u ponedjeljak gradonačelnik Mićo Mićić.

Kako portal InfoBijeljina nezvanično saznaje, za par dana bi klizalište moglo ponovo da krasi trg.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )