FOTO: null

Zbog otklanjanja kvara i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, sutra, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova doći će do prekida u vodosnabdijevanju.

Vode neće biti u ulicama: Stefana Dečanskog, Vladike Gavrila i Majke Jevrosime u Bijeljini, Nikole Tesle i Lešnička u Janji, sa manjim priključnim, susjednim ulicama, te u Velikoj Obarskoj i Međašima. Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, u subotu 10. Juna će biti uredno vodosnabdijevanje.

Vanredna informacija o vodosnabdijevanju – nedelja 11.06.2017. 

Zbog radova na elektro-energetskim postrojenjima u sklopu Pumpnih stanica Hase i Ljeskovac, u nedjelju 11.06.2017. godine, u vremenu od 07:00 do 16:30 časova, doći će do prekida u vodosnabdijevanju u: Hasama, Novom naselju Hase, Obriježi, Ljeljenči, Brijesnici, Novoj Janji, Janji, Kojčinovcu i Ljeskovcu.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, u subotu 10. Juna će biti uredno vodosnabdijevanje. 

                                     

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )