FOTO: null

Takmičar TDK kluba „Wolf „ iz Ugljevika Vanja Mićić proglašen je za najperspektivnijeg sportistu olimpijskog taekwondoa RS u 2016. godini.

Ovaj mladi sportista član je TDK kluba “Wolf” Ugljevik i reprezentativac Srbije i BiH zabilježio je nedavno zapažen uspjeh na Svjetskom Prvenstvu u Kanadi zauzevši sjajnu 5. poziciju.

„Očekivao sam bolji rezultat na Svjetskom prvenstvu, mada sam zadovoljan i naravno da sam zadovoljan što sam izabran za najpersperktivijeg sportistu Republike Srpske, takođe želim da napomenem da sam ušao u Olimpijski program Srbije kao 5. u svijetu“, ističe Vanja pred kojim je, sudeći po dosadašnjim uspjesima, blistava sportska budućnost.

Njegov trener Zoran Mićić kaže da su Vanjini uspjesi plod upornog i vrijednog treniranja i da se od njega tek  očekuju pravi sportski rezultati ka kojima će težiti u narednom periodu.

“Oćekujemo jos bolji rezultat, konstantno radimo pripreme za predstojeća takmičenja za 2017.godinu kao i za Evropsko prvenstvo koje će biti održano na Kipru. Takođe, u toku su i pripreme ostalih takmičara našeg kluba za predstojeće Kadetsko prvenstvo”, kaže Zoran Mićić trener TDK “Wolf”.

Ugljevički TDK “Wolf” prepoznatljiv je po uspješnim sportistima  i zavidnim sportskim rezultatima koje je ostvarivao tokom prethodnih godina. 

Naredne  godine  ovaj klub biće  organizator i domaćin Prvenstva Republike Srpske planiranog za 14.10.2017. u Ugljeviku.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )