FOTO: InfoBijeljina

Naša sreća je da nam djeca žive u miru i da rastu u normalnom društvu, svojoj državi na svojoj djedovini, te da imaju priliku i mogućnost da se usavršavaju u naprednom društvu, rekla je za portal InfoBijeljina Vanja Blagojević iz stranke Ujedinjena Srpska.

"Želim da se naša Republika Srpska brzo razvija i da nam bude zadovoljstvo što smo u svojoj državi, što smo svoj na svome", istakla je Blagojevićeva.

Blagojevićeva se kandidovala za poslanika u Parlamentu Republike Srpske. Uz mandat ima i jasan cilj.

"Svi mi u Ujedinjenoj Srpskoj šaljemo poruke mladim ljudima da ostanu na svojoj zemlji, da zajedno možemo da stvorimo uslove u kojima ćemo se moći dokazivati radom, trudom i znanjem, i da ima posla za sve", navela je Blagojevićeva.

Kako je navela lično će se zalagati da u Savjetu ministara u Sarajevu sve stranke budu jedinstvene i da 'igra reprezentacija Republike Srpske' u kojoj će Republika Srpska biti iznad svega. I tu neće biti kompromisa.

"Ovu borbu sam prihvatila kao našu perspektivu za neka nova vremena u kojima će žene biti potpuno ravnopravne, u kojima će i žene da budu na ključnim pozicijama i gdje će se cijeniti isključivo sposobnost", rekla je Blagojevićeva i dodala:

"Smatram da Ujedinjena Srpska pruža najbolje uslove za ostvarenje životnih ciljeva."

"Zato pozivam mlade da se udaju, жene i stvaraju porodice koje su svetinja u pravoslavnom narodu. Unapređujmo porodicu i stvarajmo uslove za razvoj društva”, navela je ova mlada žena za portal InfoBijeljina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )