FOTO: null

Na novom gradskom groblju u Hasama, kod Bijeljine, porodica Mičić danas je zatekla neprijatno i bolno iznenađenje. Oskrnavljen spomenik njihove kćerke Magdalene koja je preminula prije tri godine.

Živa rana, još nezacijeljena, danas je ponovo prokrvarila. Doživotna tuga zbog gubitka kćerke Magdalene, danas je uvećana vandalskim činom. Sa svetog mjesta, u kojem je pokopana, odnijeta su četiri zlatna medaljona, koja za porodicu osim materijalne imaju mnogo veću vrijednost.

“Vidjela sam da nema zlatnih medaljona, kad nisam pala, u nesvjest. Zvala sam prvo muža, pa policiju. To sam joj donijela da joj ukrasim njen dvor. Imam samo kod kuće još jedan medaljon za uspomenu”, priča majka Nedeljka.

“Bili smo u subotu na Zadušnice, familija sva bila, njeni prijatelji, sve je bilo u redu. A danas evo vidjeli smo. To je tuga, znači u grobu dijete treća godina kako leži”, kaže otac Radmilo.

O svemu je porodica Mičić obavijestila i policiju, nadajući se da će počinioci ovog gnusnog čina biti pronađeni i kažnjeni.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )