FOTO: null

Naša sugrađanka Valentina Mec se večeras predstavila pjesmom ,,Bal,, Nevene Božović. Osvojila je četiri glasa, ali je zato u baražu prošla u naredni krug takmičenja Pinkove zvezdice.

Veselo, lijepo, energično, rekla je Marijana nakon izvođenja pjesme. Milan je svojom konstatacijom rekao da smatra da je pjesma naporna, posebno zbog načina na koji Valentina pjeva. Takođe je bio siguran da bi dobila i svih pet glasova da je izabrala neku prikladniju pjesmu i da time pokaže čitav dijapazon svojih mogućnosti.

Jelena je predložila da ne pjeva toliko visoko konstantno, dok je Hari primetio da je njeno pjevanje zvučalo isprekidano.

Leontina se složila sa ostalim članovima žirija, i dole je ostala jer je sigurna da Valentina nije bila za svih pet glasova. 

U baražu je prošla u naredni krug takmičenja, a mi ispred portala InfoBijeljina joj želimo još puno uspjeha, ali obećavamo da ćemo je pratiti i dalje. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )