FOTO: null

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Budućnosti sa 63:57 u drugom meču polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

U tvrdoj i vrlo lošoj utakmici Podgoričani su stekli prednost od deset poena u prvom poluvremenu, a do kraja meča crveno-beli nisu nijednom prišli bliže od pet poena zaostatka.

Majstorica je na programu sledećeg utorka u dvorani “Aleksandar Nikolić“, a Zvezdu prije toga u petak čeka meč sa Uniksom u Evroligi.

Zvezda je šutirala 15-36 za dva, 5-24 za tri, a dozvolila je rivalu čak 13 ofanzivnih skokova.

Jedini raspoložen kod crveno-belih bio je Marko Gudurić sa 17 poena (5-9 iz igre) i po 2 skoka i asistencije, Nejt Volters dao je 11 poena (4-7 iz igre, 1ast), a Branko Lazić imao je 9 poena i 5 skokova.

Čarls Dženkins nije bio agresivan u napadu i ostao je na samo 5 poena, Jović je igrao 11 minuta i imao je jednu asistenciju i jedan promašeni šut iz igre, dok je Simonović ubacio samo 3 poena (1-6 za tri).

Najbolji kod Budućnosti bio je Boris Savović sa 15 poena i 11 skokova, Nemanja Gordić imao je 12 poena i 5 skokova, a Rejnolds je dao 7 poena. 

U drugom polufinalu između Partizana i Cedevita rezultat u seriji je 1-1, a majstorica je na programu u nedelju u Zagrebu.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )