FOTO: null

Da li ste čuli za Bonus Dobrodošlice do 100 KM ili za 40 Besplatnih spinova? Znate li šta je to Turbo Isplata? Kako i na koji način doći do toga? Uz portal InfoBijeljina u Meridianu - lako!

Dovoljno je samo da se registruješ klikom OVDJE ili na neki od banera na portalu InfoBijeljina i čekaju te pokloni.

Ili ako si već registrovan, a nisi jos uvijek uplatio prvi depozit iskoristi šansu kroz Bonus Dobrodošlice putem koga možeš dobiti do 100 KM! Prva uplata na račun će ti se DUPLIRATI i dobićeš bonus od 100% na uplatu do cifre od 100 KM! 

Ne zaboravi ni naš internet Kazino sa preko 300 igrica. Tu ceš naći sve – od klasičnih igara poput pokera i ruleta do najmodernijih tematskih slotova i Live Dilera.

Uz samo nekoliko jednostavnih klikova možeš doći do sjajnih bonusa, koje možeš da iskoristiš na ogromnu ponudu za klađenje! Vjerujemo da će te zanimati kako da sa 5 parova na tiketu dođes do kvote 792. U Meridianu lako! https://promo.meridianbet.ba/sr/category/27/page/1454

A ako želiš da se kladiš na nešto čega nema u standardnoj  ponudi - uvijek je tu SLOBODNA IGRA putem koje možeš zatražiti kvotu na BILO ŠTA što ti padne na pamet! Misliš da će rafineriju u Modriči kupiti Gasprom? Možda će Banja Luka do sledećeg popisa imati 200.000 stanovnika? Moze li FK Borac da bude prvi u Premier ligi BIH ? Misliš da će Igokea ove sezone uspjeti da se plasira u plejof ABA lige? Pa šta čekaš, kladi se na to!

Na sve to možeš da se kladiš u Meridianu - i to na naš račun jer te častimo bonusom! 

Više o svemu ovome, brojnim bonusima i najvećoj kladioničarskoj ponudi možete saznati klikom na bilo koji od Meridianbet banera na našem portalu ili na Mertidianbet.ba

Uz InfoBijeljina i MeridianBet - Budi pobednik!

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )