FOTO: InfoBijeljina

Pedesetosmogodišnju Bijeljinku B.Đ, čije je tijelo pronađeno u kući koju je zahvatio požar, najvjerovatnije je usmrtio ugljen-monoksid, potvrđeno je za InfoBijeljina u policiji.

Kako su nam rekli u policiji, njeno tijelo je pronađeno nakon što je danas u 18.30 policiji prijavljeno da se B.Đ. ne javlja na telefon, kao i da se kuća ne može otklјučati.
 
Potom su policajci, sa prijaviteljem ušli u kuću, gdje su zatekli njeno tijelo.
 
"Na lice mjesta su izašli pripadnici Vatrogasne jedinice Bijeljina, te su prekinuli dovod struje. Radnici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Bijeljina su izvršili uviđaj, te su utvrdili da je smrt nastala najvjerovatnije gušenjem uglјen-monoksidom", rekli su za InfoBijeljina u PU Bijeljina. 
 
Pritom, sumnja se da je požar izazvala kvarcna grijalica koja je bila  uz krevet i da se požar sam ugasio.
 
"Spolјni pregled tijela izvršio je mrtvozornik, koji se izjasnio da nema tragova nasilne smrti. O svemu je obaviješten dežurni tužilac, koji je naložio da se Tužilaštvu podnese izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama", rekli su nam u policiji. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )