FOTO: InfoBijeljina.com

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se na putu Bijeljina - Brčko, kod mjesta Vršani, zbog čega je skoro četiri sata bio obustavljen saobraćaj na tom dijelu puta. U ovom sudaru jedno lice zadobilo je teže povrede zbog čega je prevezeno u Beograd.

Kako je za InfoBijeljina potvrđeno u policiji Brčko distrikta, do nezgode je došlo oko 13.10  časova, a saobraćaj je bio obustavljen zbog istražnih radnji. 

"U nezgodi su učestvovala dva vozila "audi 80" kojim je upravljao M.N. iz Bijeljine i "kedi", kojim je upravljala L.B. iz Bijeljine. Do nezgode je došlo kada su se vozila u mjestu Vršani direktno sudarili", potvrdio je za InfoBijeljina Halid Emkić, portparol brčanske policije.

Saznajemo da je jedno lice teže povrijeđeno i da je zbog povreda prevezeno u Beograd.

Prema informacijama do kojih smo doši u bijeljinskoj Bolnici, radi se o politraumi sa povredom glave i grudnog kosa. 

"Pacijent u komi, intubiran, u pratnji ljekara prevezen u Urgentni centar u Beograd", rečeno je za InfoBijeljina u Bolnici Sveti Vračevi.

Djevojka iz Bijeljine, koja je upravljala kedijem zadobila je lakše povrede.

Tokom obustave saobraćaja bila je duga kolona automobila i kamiona koja su se nalazila na putu iz pravca Brčkog za Bijeljinu i obrnuto.

POVEZANE VIJESTI:

Zbog udesa obustavljen saobraćaj na putu Bijeljina - Brčko /FOTO/

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )