FOTO: null

Na području ,,Elektro-Bijeljine,, elektronskim karticama Fonda solidarnosti Republike Srpske naplaćeno je više od 1,4 miliona KM utrošene struje, saopšteno je iz ovog preduzeća.

U "Elektro-Bijeljini" je od 25. avgusta prošle do 30. juna ove godine platnim karticama za poplavljene izvršeno 8.965 uplata utrošene električne energije. 

Najviše uplata vaučerima obavili su potrošači u Bijeljini, Pelagićevu i Donjem Žabaru na području Radne jedinice Bijeljina, gdje je na ovaj način naplaćeno 1.350.922 KM. 

Po broju uplata vaučerima za utrošenu struju slijede potrošači sa područja radnih jedinica Zvornik, Vlasenica, Bratunac i Ugljevik. 

"Zadovoljni smo ovom akcijom naplate, prije svega, zbog mogućnosti da naši potrošači sa poplavljenog područja i terena na kojem su bila klizišta dobiju priliku da im se na ovaj način ublaže posljedice elementarne nepogode", rekao je portparol "Elektro-Bijeljine" Slobodan Đalamić. 

On je izrazio zahvalnost Vladi Republike Srpske i Fondu solidarnosti zbog blagovremenih uplata sredstava po osnovu naplate putem vaučera. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )