FOTO: null

Za više od dvije decenije kroz Pedagoški fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu prošlo je oko 2.500 studenata na prvom ciklusu studija, oko 70 njih je završilo master i magistarski studij, a sa ovog fakulteta izašlo je i tri doktora nauka, rekao je vri

On je na novogodišnjem prijemu u sjedištu fakulteta u Bijeljini, organizovanom za poslovne partnere, kolege i medije, rekao da je kadar koji danas ima ovaj fakultet respektabilan, na njemu radi 35 doktora nauka, 15 magistara i pet asistenata. 

Stević je naveo da, osim što iza sebe fakultet ostavlja uspješnu 2015. godinu, u novoj planira osavremenjavanje nastavnih planova, u skladu sa trendovima u Evropi i svijetu, uvođenje novih studijskih programa koji su deficitarni. 

"Imamo kvalitetan kadar i možemo školovati nove profile i kadrove koji će izlaziti iz tih studijskih programa", rekao je Stević. 

Prema njegovim riječima, kada je riječ o aktivnostima studenata, oni će dobiti više prostora da iskažu svoje talente. 

"Imamo veoma talentovane studente, među kojima su vrhunski sportisti, umjetnici - likovni stvaraoci, muzičari i plesači, te ćemo na tom planu, kada je riječ o vannastavnim aktivnostima, pojačati rad i dati veću podršku studentima. Omogućićemo im da i na taj način učestvuju na fakultetu, a čime će i promovisati Pedagoški fakultet", rekao je Stević. 

U toku novogodišnjeg prijema, okupljeni su imali priliku da vide i mini-prezentaciju ove visokoškolske ustanove, njene uspjehe i razvoj u protekle 22 godine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )