FOTO: null

Pavlović Internacional banka završava poslovnu godinu uspješno, sa ukupnom aktivom od 216 miliona KM i ostvarenom dobiti od 1,4 miliona KM, saopšteno je danas iz ove banke.

Direktor banke Aleksandar Vićanović ocjenjuje da je time potvrđena ispravnost poslovne strategije i učvršćena osnova za uspješno poslovanje banke u budućnosti. 

Navodeći da je Pavlović banka domaća banka sa domaćim kapitalom i da spada u red manjih banaka, Vićanović ističe da likvidnošću i sve većim povjerenjem klijenata uspijevaju ostvariti povećanje tržišnog učešća i pored kapitalno mnogo značajnije strane konkurencije. 

Vićanović za narednu godinu najavljuje nove kreditne proizvode da bi na najbolji način bili ispunjeni zahtjevi klijenata, uz poštivanje propisane procedure i zakona koji štite interese i banke i klijenta. 

"Ono čemu banka teži je relaksiranje obaveza klijenta, da njihovo uredno izmirenje ne bi bilo dovedeno u pitanje, i kod odobravanja kredita se rukovodimo isključivo kreditnom sposobnošću, ne dovodimo klijente u zabludu da im nudimo silne novce da bi se ostvarili neki planovi banke i slično", kaže Vićanović. 

Prema njegovim riječima, u 2015. godini biće zadržan trend ponude novih proizvoda kreiranih u skladu sa potrebama klijenata, a jedan od značajnih segmenata u poslovanju Pavlović banke jeste podrška poljoprivrednim proizvođačima, kojima su tradicionalno obezbijeđene povoljne kreditne linije. 

"Namjera i plan Pavlović banke jeste da i dalje širi poslovni sistem, iako naše poslovnice pokrivaju skoro cijelo područje Republike Srpske, od Banjaluke do Trebinja", ističe Vićanović. 

On kaže da je u pripremi veći i funkcionalniji poslovni prostor za filijalu Pavlović banke u Istočnom Sarajevu, koji će biti useljen početkom februara. 

Direktor Pavlović banke Aleksandar Vićanović najavljuje da slijedi otvaranje poslovnice u Prijedoru, preseljenje u novi poslovni prostor u Trebinju, kao i povećanje mreže bankomata.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )