FOTO: bijeljina.org

U nedelju, 9. juna u Bijeljini je u organizaciji Karate kluba UNSU, a pod pokroviteljstvom SO Grada Bijeljine i Ministarstva za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske i uz podršku Karate saveza BiH i Karate saveza Republike Srpske, uspješno organizovano drugo po redu Otvoreno karate krvenstvo Grada Bijeljina “Trofej Bijeljine 2019“.

I pored činjenice da su se istoga dana održavala čak tri međunarodna karate turnira u BiH, turnir u Bijeljini ponovo je bio odlično posjećen.

Učestvovalo je 49 klubova sa 520 učesnika iz šest zemalja koji su se takmičili u oko 600 kategorija. U revijalnom dijelu "Super 8 Seniors" učestvovali su Bojan Bošković iz Crne Gore, Hamza Čajić, Saša Nedić, Luka Vuković iz Bosne i Hercegovine, zatim Đorđe Tešanović, Nenad Jeremić i Mladen Popović iz Srbije. Viđeno je niz vrhunskih mečeva nakon kojih je najuspješniji bio Hamza Čajić, dok je drugo mjesto pripalo Luki Vukoviću. Dva treća mjesta pripala su Bojanu Boškoviću i Đorđu Tešanoviću.

U Generalnom plasmanu klubova titulu najuspješnijeg kluba ponijeo je KK "Energija" iz Banja Luke. Drugi je bio KK "Zmaj" iz Gradačca, a na trećem mjestu našao se KBS "Tuzla Sinbra" iz Tuzle.

-Zadovoljni smo odzivom i organizacijom, a prije svega kvalitetom učesnika.

Ono što je sigurno, to je da već sada možemo najaviti treći po redu "Trofej Bijeljine 2020" naredne godine, ali u nešto ranijem terminu, o čemu ćemo odlučiti krajem godine.

Na kraju želimo se zahvaliti pokroviteljima turnira: SO Grada Bijeljine i Ministarstvu za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske, kao i sponzorima: Osiguravajućem društvu "Atos", Auto školi "Gavrilović" i Auto školi "Stop". Pored njih veliko hvala članovima kluba, roditeljima, prijateljima koji su dali veliki doprinos cjelokuonoj organizaciji, kažu u KK UNSU.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )