FOTO: null

Mladi karatisti bijeljinskog kluba “Šampion”, proteklog vikenda, bili su na visini zadatka i napravili odlične rezultate na takmičenjima u Prozoru i Višegradu.

Na takmičemju održanom u Višegradu, na kojem je učešće uzelo preko 500 takmičara iz 5 zemalja regiona karatisti “Šampiona” pokazali su zavidnu spremnost ostvarivši sjajne rezultate. Karatista Lazar Marković osvojio je 17. zlatnu medalju u ovom dijelu sezone i time svrstao u red najuspješnijih sportista ovog kluba. 

Uspješnom na ovom takmičenju pokazala se i dugogodišnja reprezentativka RS i BiH Jovana Stevanović, koja je osvajanjem srebrne medalje, dokazala da je ponovo u formi nakon duže pauze bavljenja ovim sportom. 

Najveće iznenađenje na ovom takmičenju napravili su Miloš Simić i Petar Radonić, najmlađi takmičari ovog kluba, koji su na ovom takmičenju osvojili svoje prve zlatne medalje. Takođe, osvajanjem prve medalje u karijeri drugopozicionirani Lukovac Damnjan dokazao je da je pred njim sjajna sportska budućnost.  

Uspješan na ovom takmičenju bio je i karatista Slaviša Jović koji je na ovom takmičenju osvojio  bronzu.  Karatisti “Šampiona” pokazali su zavidne rezultate i u ekipnim takmičenjima, na karate turniru održanom u Prozoru “ 8. Rama open 2017.”, gdje su mladji kadeti osvojili zlato, dok su u kategoriji kadeta -52, osvojili  bronzanu medalju. 

Na ovom takmičenju najuspješniji, sa dvije osvojene medalje, bio je  karatista Uroš Radan . 

Piše : Snežana Milošević 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )