FOTO: null

Mladi rukometaši RK Bijeljine ovog vikenda su igrali na dva fronta. Generaracija 2003. i 2004. je učestvovala na međunarodnom turniru u Sloveniji gdje su odigrali zapaženu ulogu. Generacija 2003. se okitila srebrom.

"Tu su nam pripala i pojedinačna priznanja gdje su kapiten Nikola Lazić, Sergej Vanovac i Stefan Joksimović izabrani u najbolju sedmorku turnira. Generacija 2004. je zauzela četvrto mjesto i takođe smo imali pojedinačna priznanja za Luku Jevtića i Vladana Živanovića koji su takođe ušli u najbolju sedmorku turnira", navode u RK Bijeljina.

Generacije 2006. 2007. i 2008. su učestvovale na međunarodnom turniru u mini rukometu u Novom Sadu. Generacija 2006. godište osvojila je drugo mjesto, a najbolji igrač ekipe je bio Jovan Vejnović generacija 2007. je osvojila prvo mjesto i tu se istakao Đorđe Močević i generacija 2008. osvojila zlato gdje je glavni akter bio Luka Vejnović. 

"Ovom prilikom se zahvaljujemo organizatoru gospodinu Nedeljku Ribiću na odličnoj organizaciji i gostoprimstvu koje nam je priredio na turniru u Sloveniji", zaključuju iz RK Bijeljina.

Jos jedan bogat vikend je ostao iza mladih rukometaša RK Bijeljina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )