FOTO: null

Proteklog vikenda karatisti Karate kluba „Šampion“ iz Bijeljine ostvarili su zapažen uspjeh na nekoliko održanih takmičenja, između kojih je i Državno prvenstvo održano u Mostaru.

Karatisti „Šampiona“ Luka Vuković i Tanja Djokić na Državnom prvenstvu održanom u Mostaru u juniorskoj konkurenciji osvojili su dvije medalje - srebro i bronzu. 

U finalnom meču za titulu Prvaka BiH Luka Vuković sastao se sa najtrofejnijim karatistom današnjice Hamizom Čajićem, gdje mu je nedostajalo malo sportske sreće da meč riješi u svoju korist.

Na Memorijalnom turniru Dragiša Jović održanom u Bijeljini „Šampioni“ su bili najuspješniji. Na ovom takmičenju na kojem je učestvovalo 15 klubova, „Šampioni“ su osvojili  čak 20 medalja, što im je i osiguralo prvo mjesto u generalnom plasmanu.

Uspjeh nije izostao ni na takmičenju u Banjaluci, na 14.Internacionalnom kupu „Banjaluka 2017“, održanom u dvorani „Borik“ , gdje su takmičari „Šampiona „ osvojili čak dvije zlatne medalje i jednu bronzu. Zlato su „Šampionima“ donijeli Lazar Marković, kojemu je ovo 11. titula po redu i Dalibor Radonjić, dok je Petar Radonjić osvojio bronzanu medalju. 

Za „Šampione“ nema predaha jer ih već sledeći vikend očekuju takmičenja u Vogošći na „ Vogošća Open“ i Beogradu gdje će se boriti za „Beogradski karate trofej“.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )