FOTO: null

Protekli vikend za Džudo klub “Panter“ iz Bijeljine protekao je u znaku dobrih rezultata ostvarenih učešćem na tri značajna sportska dešavanja iz domena džudo sporta.

Naime, „Panteri“ su nastupili na 3 takmičenja: Prvenstvu Republike Srpske za seniore u Laktašima, zatim na Međunarodnom turniru, takođe u Laktašima i Međunarodnom turniru u Temerinu (Srbija).

Na Prvenstvu Republike Srpske , koje se održalo 11.02.2017. u Laktašima „Panteri“ su osvojili dvije šampionske titule koje su pripale Nikolini Gluhović i Milošu Koloviću, dok je treće mjesto zauzeo Mihajlo Jokšić. Ovi takmičari su stekli pravo nastupa na Prvenstvu BiH za seniore koje će biti održano početkom marta u Vitezu.

Drugi zapažen uspjeh koji su “Panteri” zabilježili ovog vikenda ostvaren je na Međunarodnom turniru “Laktaši open” koji je trajao dva dana, za sve uzrasne kategorije, a u kojima su takmičari “Pantera” osvojili ukupno 8 medalja. Zlato je pripalo Pavlu Vujnoviću  za kadete, srebro su osvojili Mihajlo Joksić i Pavle Vujnović za juniore, dok su treće pozicije zauzeli: Darko Hanušić, Milan Ivanić, Pavle Vasić i Miloš Krstić za kadete i juniore.

Sportski vikend začinili su uspjesima i najmlađi članovi ovog kluba  koji su nastupili na Međunarodnom turniru u Temerinu, gdje je Sergej Delić osvojio srebrnu medalju, a Maksim Petrović bronzu.Takmičare su na pomenutim takmičenjima predvodili iskusni  treneri “Pantera” Vladimir Đokić, Aleksandar Borovčanin  i Miljan Karišik.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )