FOTO: InfoBijeljina.com

Takmičari karate kluba UNSU iz Bijeljine imali su uspješan nastup u Austriji na internacionalnom karate kupu “Zubling Cup 2019“ gdje su osvojili četiri odličja, među kojima jedno zlatno, dva srebrna i jedno bronzano.

Zlatnu medalju osvojila je Marija Gavrilović u borbama za djevojčice u kategoriji pionirki (-40). Srebrne medalje osvojili su Radan Uroš u borbama u kategoriji kadeta (-57) i Ivan Knežević u borbama u kategoriji (-35), dok je bronzanu medalju osvojio je Aleksandar Jović u borbama u kategoriji kadeta (70+).

"Prezadovoljni smo nastupom naših takmičara i rezultatima koje su ostvarili. Naši takmičari su još jednom pokazali kvalitet koji njegujemo u našem klubu. Posebno smo zadovoljni stepenom forme naše državne prvakinje Marije Gavrilović koju zajedno sa još nekoliko naših takmičara, narednog vikenda, očekuje nastup na Balkanskom prvenstvu za djecu do 13 godina u Banjaluci", navode u kk UNSU.

BIJELJINA

Turnir u Austriji okupio je oko 500 učesnika iz desetak evropskih zemalja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )