FOTO: null

Proteklog vikenda u Sarajevu (opština Ilidža), održano je međunarodno otvoreno prvenstvo u karateu za sve kategorije, u borbama i katama pojedinačno i ekipno. Odličan organizator KK Champion potrudio se da ovogodišnje prvenstvo okupi preko 1000 takmičara

Turnir je trajao dva dana a prvog dana nastupali su kadeti, juniori, U21 seniori i seniori, dok su se drugog dana takmičili mlađi kadeti, pioniri i poletarci.

"Naš klub je uzeo učešće u oba dana takmičenja tako što su prvog dana nastupali; Dajana Kalajdžić, Saša Nedić u juniorskoj konkurenciji i David Teufilović u kadetskoj. Kalajdžićeva je u kategoriji (+59kg) nakon efektnih pobjeda u prva dva kola zaustavljena u četvrtfinalu rezultatom 0:2 od iskusnije Rahmanovićeve iz Sarajeva, inače aktuelne balkanske prvakinje i prvakinje BiH. Nedić je kategoriji (+76kg), u drugom kolu a nakon nerješenog rezultata poražen na sudisjko preglasavanja, dok je istu sudbinu doživio i Teufilović u kategoriji kadeti (-52kg)", stoji u saopštenju UNSU KK Bijeljina .

Iz kluba napominju da su drugog dana takmičenja nastupala dva njihova predstavnika; Uroš Radan i Sara Kalajdžić koji su ostvarili stoprocentan učinak tako što su osvojene dvije zlatne medalje u borbama pojedinačno, u kategorijama U12 i U13.

Uroš Radan je opravdao ulogu favorita i kroz pet mečeva pokazao da je opravdano prvak države i viceprvak balkana, dok je na isti način to učinila i Sara Kalajdžić koja je bez igubljenog poena slavila u svim svojim mečevima i na briljantan način posle Tuzle osvojila i Ilidžu.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )