FOTO: null

Od prvog aprila Bijeljina dobija prvu košarkašku igraonicu predviđenu za djevojčice i dječake starosti od 4 do 10 godina.

U vremenima kada djeca već i prije polaska u osnovnu školu igraju igrice na računarima i pametnim telefonima, Partizanova košarkaška igraonica ima za cilj da sačuva vrijednosti pravilnog fizičkog razvoja, dječijeg druženja i učenja kroz vannastavne aktivnosti, poručeno je sinoć sa prve pres konfrencije KK Partizan RS.

Košarkaški klub Partizan TS osnovan je u avgustu 2011. godine u Banjoj Luci, na inicijativu i uz odobrenje KK Partizan iz Beograda, kao dio velike crno-bijele porodice. Osnovni cilj formiranja kluba je razvoj sopstvenog igračkog potencijala i unapređenje košarkaškog sporta na prostorima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

Od 1.4.2016. godine košarkaški klub Partizan u RS će da djeluje u dva grada – Banjoj Luci i Bijeljini – kroz košarkaške klubove Partizan TS Banja Luka i Partizan BN.

Košarkaški klub Partizan BN osnovan je u Bijeljini marta 2016. godine, sa željom da se najbolji košarkaški programi za mlade učine dostupnima i djeci iz istočnog dijela države. U Bijeljini je Partizan pokrenuo dva programa – Košarkašku igraonicu i pionirsku selekciju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )