FOTO: null

Od oktobra, svakog radnog dana od 8 do 16h, korisnicima usluga Psihološkog savjetovališta je na raspolaganju i otvorena telefonska linija SOS-teleapel službe, putem koje mladi mogu slobodno i anonimno da razgovaraju o svojim aktuelnim problemima, sa kompe

Psihološko savjetovalište za mlade, kao projekat Univerziteta „Bijeljina“ i prvo Univerzitetsko psihološko savjetovalište, aktivno radi na očuvanju mentalnog zdravlja mladih Bijeljine, od oktobra 2013. godine, kako putem pružanja psihološke pomoći mladima (direktnog savјetovanja, SOS teleapel službe, internet savјetovanja), tako i organizovanjem različitih edukativnih aktivnosti (tribina, seminara, predavanja, radionica, okruglih stolova) sa aktuelnim temama mlade populacije.

Psihološko savjetovalište za mlade ima za cilj jačanje individualnih kapaciteta i osposobljavanje mladih za prepoznavanje sopstvenih psihičkih smetnji, usvajanje vještina zdravog rješavanja problema, ali osvešćivanje mladih i cjelokupne zajednice o značaju prevencije u oblasti mentalnog zdravlja. Namjenjeno je kako studentima, tako i učenicima srednjih i osnovnih škola sa teškoćama u rješavanju problema svakodnevnog života, ali i svima onima koji žele da bolje upoznaju sebe, rade na ličnom rastu i razvoju, kao i onima koji žele stručnu pomoć oko izbora fakulteta i daljeg profesionalnog usmjeravanja. 

Kontakt:

Telefon: 066 663 430

E-mail: [email protected]

FB: psiholosko.savjetovaliste.3

Sajt: www.ubn.rs.ba/savjetovaliste 



Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )