FOTO: null

Studenti Pedagoškog fakulteta, Poslovne ekonomije i učenici Srednje ekonomske škole u Bijeljini obezbijedili su u akciji „A, zašto ja nemam paketić“, novogodišnje poklone za 622 mališana i socijalno ugroženih porodica.

Ovu humanitarnu akciju studenti organizuju već petu godinu za redom i iz godine u godinu nailaze na sve veću podršku građana.

Prema riječima studenta Aleksandra Jokičića, jednog od organizatora ova akcije, prikupljanja slatkiša je trajalo od 11. do 14. decembra u marketima u gradu kao i akcija prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu igračaka .

„Očekujem da će akciju nastaviti mlađe generacije studenata, mi sada ѕavršavamo i sigurni smo da će ovu humanitarnu akciju mlađe kolege nastaviti“, rekao je Jokičić.

Svečanoj podjeli paketića, organizovanoj u saradnji sa Centrom za socijalni rad, prethodile su radionice, igraonice i predstave za djecu, a Deda Mraz je stigao tačno u podne.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )