FOTO: null

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić uručio je danas priznanja osvajačima zlatnih medalja na Malim olimpijskim igrama Republike Srpske iz škola sa područja grada.

Školske ekipe i sportisti iz Bijeljine osvojili su prva mjesta na republičkim takmičenjima iz malog fudbala, odbojke i atletike. 

Mićić je na tradicionalnom prijemu u Gradskoj upravi za pobjednike na republičkim takmičenjima u sportu ocijenio da su nagrade potvrda dobrog rada i u vannastavnim aktivnostima u bijeljinskim osnovnim i srednjim školama. 

"To je i dokaz da su u dobrom stanju sportski tereni i odgovarajuća infrastruktura, da su ljudi odgovorni i da imamo talentovanu i pametnu djecu", rekao je Mićić i najavio nastavak podrške školskom sportu u Bijeljini. 

Maturant Ekonomske škole u Bijeljini Damjana Bošnjak osvojila je zlato u atletici, dio je ekipe koja je osvajač zlatne medalje u malom fudbalu i nagrađana je kao najbolji golman Republike Srpske. 

Ona je rekla novinarima da je za školske i sportske uspjehe neophodna podška porodice i profesora, kao i dobar rad sa mladima. 

Ženska ekipa Ekonomske škole u Bijeljini stigla je do zlata na republičkom nivou bez ijednog poraza, a član tima Nikolina Milović proglašena je za najboljeg igrača na regionalnom i republičkom nivou. 

Ženska ekipa Poljoprivredne i medicinske škole u Bijeljini prvak je Republike Srpske u odbojci, a u svom timu imaju 10 djevojaka koje igraju za prvi tim gradskog kluba "Radnik". 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )