FOTO: null

Maratoncu Mladenu Stevanoviću večeras je dodijeljena nagrada za najuspješnijeg sportistu Ugljevika za 2015. godinu.

Na svečanoj dodjeli nagrada, Stevanović je zahvalio svima koji podržavaju sport na području ove podmajevičke opštine. 

Stevanović je prošlogodišnji pobjednik trke na beogradskoj Adi Ciganliji, osvojio je treće mjesto na maratonu u Novom Sadu, dok je na Beogradskom maratonu zauzeo 21. mjesto među 5.500 trkača. 

Maratonac već pet godina u Ugljeviku vodi i "Školu sporta" čiji je cilj da djeca uzrasta od pet do 10 godina kroz igru i motoriku zavole sport i zdrav stil života. 

Na dodjeli nagrada najuspješnijima, načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zahvalio je svim sportistima za zapažene rezultate. 

"Ugljevik je mjesto sporta, a rezultati su pokazatelj dobrog rada sportista koji nam donose radost i koji na najbolji način predstavljaju Ugljevik i Republiku Srpsku", rekao je Perić. 

Prema njegovim riječima, iz lokalnog budžeta se za sport godišnje izdvaja 400.000 KM. 

Najuspješniji sporski kolektiv je Ženski košarkaški klub "Rudar sport", a najupsješniji trener Zoran Šarčević iz DŽudo kluba "Rudar". 

Najuspješniji sportski radnik je Đorđija DŽuveleković iz Fudbalskog kluba "Rudar". 

Titula najuspješnijih sportista u mlađim kategorijama pripala je Milici Vatralj iz Odbojkaškog kluba "Rudar" i fudbaleru kluba "Rudara". 

Posebna priznanja dodijeljena su fitnes instruktoru Igoru Jevtiću za postignute rezultate u fitnesu i bodibildingu i Vanji Mićiću iz Tekvando kluba "Volf". 

Organizator 19. izbora sportiste godine je opština Ugljevik. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )