FOTO: null

Slučajno ili ne, tek ekstremni desničar Miša Vacić je dobio otkaz u Kancelariji za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije posle jutrošnjeg urnebesnog gostovanja na TV N1 kod novinarke Minje Miletić.

Deo jutarnjeg programa sa Mišom Vacićem i Minjom Miletić spada u one televizijske bisere koji se obično rađaju kada se neki nepripremljeni državni službenik, koji to i nije trebalo da bude, pojavi pred TV kamerama i odlično pripremljenom novinarkom - što se danas i dogodilo.

- Mogu li da dobijem čašu vode? - upitao je Vacić, koji je prethodno 11 puta izbegao da odgovori na 11 pitanja Minje Miletić ko ga je iz Vlade Srbije pozvao da radi u Kancelariji za Kosovo i Metohiju.

- Pa, ne možete sad da dobijete dok traje razgovor - strogo je odgovorila novinarka.

- Zato što me niste ponudili ničim otkako sam došao. Ni sa čim... - rezignirano je rekao Vacić.

Kada je nešto kasnije ipak dobio čašu vode, Vacić se okrepio i krenuo u kontranapad.

- Ponašate se toliko totalitarno! Samo što ne tražite drvo i kanap na koje biste me obesili... - kazao je Vacić između dva gutljaja.

Miša Vacić je nedugo posle gostovanja dobio otkaz u Kancelariji za Kosovo i Metohiju. Marko Đurić, direktor Kancelarije, izjavio je da se Vacić "očigledno nije snašao u državnoj upravi". Đurić, koji se takođe ne snalazi u državnoj upravi, prethodnih dana je uporno demantovao da je Vacić postavljen za njegovog savetnika.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )