FOTO: null

Bijeljinska Gradska uprava obezbijedila je sredstva za asfaltiranje platoa u centru Mjesne zajednice Glavičice. U ovom dijelu sela nalazi se Dom kulture, pošta, apoteka i ambulanta, te ovuda cirkuliše veliki broj mještana.

- Kada god je neka obilnija kiša ovaj dio bude poplavljen i tu se napravi velika bara. Mi smo odlučili da to riješimo, tako što ćemo ovdje napraviti slivnike da bi voda mogla da se razlijeva, a napravićemo i kišnu kanalizaciju. Čitav plato će biti asfaltiran, što će olakšati život mještanima Glavičica - naveo je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, dodajući da će zahvaljujući ovoj investiciji mještani imati višestruku korist, jer će, kada se plato asfaltira, moći i bezbjedno da se parkiraju ispred ustanova u Mjesnoj zajednici.

Za ovaj projekat biće izdvojeno 30.000 KM iz gradskog budžeta.

- Mnogo će nam značiti asfaltirani plato, jer se u ovom dijelu često zadržavala voda, što je onemogućavalo prilaz ambulanti.Od sada će ovaj plato biti ljepši i funkcionalniji za sve mještane, te će moći bez problema da obavljaju svakodnevne aktivnosti - poručili su zahvalni mještani Glavičica.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )