FOTO: null

U Glavičicama je završeno infrastrukturno uređenje platoa ispred prostorija Mjesne zajednice, ambulante i pošte za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 30.000 konvertibilnih maraka.

Prilikom svečane predaje platoa na upotrebu, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je podsjetio da su mještani Glavičica imali otežan pristup ustanovama u  centru sela, pogotovo u vrijeme obilnijih kiša, s obzirom na to da se ovdje zadržavala velika količina vode:

- Problem zadržavanja vode je sveobuhvatno riješen izgradnjom slivnika i odvoda. Plato svakodnevno koristi veliki broj mještana, a asfaltiranjem platoa i postavljanjem trotoara će biti olakšano kretanje i vozačima i pješacima. Ovaj i slični projekti koje izvodimo u gradskim i seoskim mjesnim zajednicama su dio naših napora da poboljšamo kvalitet života mještana i unaprijedimo funkcionisanje mjesnih zajednica. Vjerujemo da mjesna zajednica, kao osnovni stepen organizovanja lokalne samouprave, ima poseban značaj za stanovništvo i nastavićemo sa sličnim projektima i u narednom periodu- najavio je gradonačelnik Mićić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )